Young Professionals Internships verzorgt stages in Azië. Door onze ervaring en uitgebreide netwerk in Azië hebben wij een breed portfolio opgebouwd met meer dan 100 stagebedrijven. Hierdoor bieden wij stages aan in elke mogelijke HBO richting. Ons team is het gehele jaar lokaal aanwezig op elke locatie om de studenten te assisteren tijdens de stage.

Jasper Kuizenga
CO-Founder

Indonesië heeft mijn hart gestolen tijdens mijn eerste bezoek in 2010! Toen ik in 2012 afstudeerde aan mijn universiteit, wist ik direct waar ik naartoe wilde: terug naar Indonesië. De aardige mensen, de stranden, de vulkanen en de cultuur maken dit land geweldig. Ik ben begonnen met Young Professionals Internships samen met 2 vrienden en ik heb nooit spijt gehad van de overstap van Nederland naar het tropische Indonesië. In de afgelopen jaren hebben we voor meer dan 500 studenten een stage verzorgd en op dit moment zijn we een van de grootste bureaus in Azië. In mijn vrije tijd ben ik dol op bergen beklimmen, voetballen met locals en watervallen bezoeken.

Lars Tielen
Co-Owner

In 2014 en 2015 heb ik ervaren hoe het was om stage te lopen op het eiland Bali in Indonesië. Als ‘klant’ van Young Professionals Internships heb ik de voordelen van de service ervaren. ‘YPI’ helpt je met alle bijzaken met betrekking tot je stage in Azië! Tegenwoordig woon ik al een paar jaar op Bali. Ik verblijf in Sanur met mijn vrouw uit Indonesië en onze lieve dochter. Door mijn ervaring als klant van YPI, weet ik perfect wat de studenten van ons verwachten. Elk semester probeer ik mijn ervaringen te delen met alle nieuwe studenten om hen net zo te laten genieten van het land als ik. Indonesië is een prachtig land en de perfecte plek om stage te lopen en tegelijkertijd kennis te maken met nieuwe culturen en tradities.